De nieuwe Honda Accord

De Honda Accord is een van de best verkochte automodellen in de geschiedenis van de auto. Ieder jaar eindigt de Accord in de top-10 in de VS. Sinds de jaren ’80 heeft de Accord al een belangrijke rol gespeeld in het straatbeeld van de familie auto.

honda-accord

Het ontwerp

Een spannend ontwerp met high-tech apparatuur en krachtige en toch zuinige motoren welke gecombineerd worden met luxe interieur materialen. Dat is de Honda Accord van 2014 welke de leiding neemt als het om familieauto gaat.

banner
banner

Negende generatie

Honda gaat de negende generatie in met het Accord model dat afgelopen jaar werd geïntroduceerd. Het ontwerp kent nog meer flair en verfijning. Maar er is ook nieuw leven ingeblazen en een aantal waarbij de elegantie en de rechtopstaande look van de Accords verleden tijs is. Comfort en gebruiksgemak staan nu bovenaan.

Modern vormgegeven

Aan de buitenkant heeft de Honda Accord een traditioneel sedan design welke modern is vormgegeven. Het is niet direct een zogeheten koppendraaier maar hij mag er zeker wezen. De perfecte balans is gevonden. Hij heeft een fris en eigentijds karakter welke ook binnenin de Honda waarneembaar is.

honda-accord-2015honda-accord-2014binnenkant-honda-accord

Het interieur

Het vrij lage instrumentenpaneel en het interieur is tot in de hoeken perfect vormgegeven. Alle bedieningselementen zitten op de juiste hoge zodat ze snel gevonden kunnen worden en niet voor afleiding kunnen zorgen tijdens de autorit. De voorstoelen hebben een niet design gekregen waarbij het zitcomfort is verbeterd. Lange ritten zijn nu nog aangenamer geworden. Bovendien heeft Honda de stoelen veiliger kunnen maken zonder compromissen.

De techniek

De MacPherson veerpoten zorgen voor een verbeterde wegligging en minder geluid binnenin de auto. De elektrische stuurbekrachtiging zorgt voor een soepele stuurbeweging welke zich automatisch aanpast aan de snelheid.

Men kan kiezen voor een handgeschakelde variant met 6 versnellingen en een CVT automaat. Beide zijn erg zuinig en efficiënt waarbij er voldoende motorvermogen beschikbaar is voor alle omstandigheden.

Weten wat uw Honda waard is?

Wilt u weten wat uw Honda waard is? Ontvang binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend bod waarvoor u gegarandeerd uw Honda verkopen kunt. Ook verkopen is gratis. Geen kosten en geen risico.

aanmelden

Updated: 9 mei 2019 — 18:43